een pakketje kaarten met vrolijke, lieve en fijn geschilderde illustraties in rose, geel, warm blauw, zacht rose, gezellig groen

Gelukwensen voor 2024

2023 was een jaar met mooie ontwikkelingen en een indrukwekkende verandering. In deze illustratieblog lees je een terugblik op de afgelopen periode.

Illustratiebrief Linda van Erve: gelukwensen voor 2024: vrolijke kaarten te koop op mijn website


Als eerste: mijn nieuwe website is online gegaan!
Waar kaarten met vrolijke, lieve illustraties te koop zijn en in 2024 komen daar prints bij.
Op de foto hieronder staat een proefdruk van de illustratie Jogamorgen. Ik ben er erg tevreden over. De print is op mooi stevig papier gedrukt en de verftoetsjes van de illustratie zijn zelfs goed zichtbaar op de afdruk. Ik kijk ernaar uit om de prints straks online te zetten!


Nieuwe ingelijste print! Deze is op mooi stevig papier gedrukt en de verftoetsjes van de illustratie zijn zelfs goed zichtbaar op de afdruk. Ik kijk ernaar uit om de prints straks online te zetten.

Tekenen om te leren
Voor de lol en om te leren ben ik begonnen met tekenen met houtskool op een groter formaat papier. Dat doe ik op donderdagmiddag, thuis in de woonkamer!


Illustratiebrief Linda van Erve: Gelukwensen voor 2024: tekenen met houtskool op papier, gewoon in de woonkamer

Illustratiebrief van Linda van Erve: tekenen met houtskool op papier, gewoon in de woonkamer thuis


Te koop in 2 Winkels in Nederland

Sinds afgelopen najaar zijn mijn kaarten te koop bij de kleurrijke winkel Juffrouw Saartje in Gouda. En ook in de prachtige Winkel Goesting in Gilze liggen ze in het schap. Het is geweldig om te merken dat de vrolijkheid van mijn illustraties zijn weg vindt!


Ik sta te schilderen voor de winkel Goesting in Gilze. Ik was daar een middag om klanten te ontmoeten en hen te vertellen over mijn illustraties en kaarten. Op een heerlijk zonnige middag waar ook gezellig heb gekletst met Ardiëtte, de eigenaresse van Goesting


Klanten ontmoeten
Op de foto hierboven sta ik te schilderen voor de winkel Goesing in Gilze. Ik was daar een middag om klanten te ontmoeten en hen te vertellen over mijn illustraties en kaarten. Het was een heerlijke zonnige middag waar ik ook gezellig heb gekletst met Ardiëtte, de eigenaresse van Goesting.

In het nieuwe jaar ben ik daar zeker nog een keer aanwezig en wie weet ook in een andere fijne winkel!


Op de foto hierboven sta ik te schilderen voor de winkel Goesting in Gilze. Ik was daar een middag om klanten te ontmoeten en hen te vertellen over mijn illustraties en kaarten. Op een heerlijke zonnige middag onder een enorme parasol.

Onverwachte wending in het leven
Zoals ik aan het begin van deze illustratieblog schrijf, was er in 2023 een indrukwekkende verandering. Bij mijn geliefde Ko is in juni een zeldzame hersentumor geconstateerd. Ineens is daar een wending van het lot.
De tumor is zo goed als verwijderd, Ko heeft een bestralingstraject ondergaan en we varen langzaamaan naar de uitslag van de behandelingen, deze maand. Tekenen en schilderen blijken een rustpunt te zijn in deze hectische periode.

Ik hoop het beste voor mijn lief. Voor 2024 wens ik vurig dat we samen in de zomer de koolwitjes in de tuin weer mogen verwelkomen.


Een lieve illustratie van Linda van Erve waarin twee fijne mensen, omgeven door hartjes en een zacht rode kleur, elkaar steunen

Tot slot
Bedank ik jou voor het lezen van mijn illustratieblog. Ik hoop dat je ook in 2024 met plezier mijn werk volgt en het je op een positieve manier raakt.

Een kleurrijk, vrolijk en een zacht en gezond 2024 gewenst!